Nutriční hodnoty (Broskvový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 497 kJ / 2 748 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,99 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,50 g |
| Tuky | 115,81 g |
| – nasycené | 65,46 g |
| – nenasycené | 41,75 g |
| –– mononenasycené | 37,15 g |
| –– polynenasycené | 4,60 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 4,75 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 965 mg |
| Sůl | 2,33 g |
| Sacharidy | 358,53 g |
| – cukry | 166,43 g |
| ––– laktóza | 31,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 2-3 hrnky 2-3 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 625 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 5 lžic 5 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 500 g 500 g konzervované broskve | Broskev zavařená | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské | |
| šťáva z kompotu | Šťáva z kompotu |