Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč č.1)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 714 kJ /
2 322 kcal
Bílkoviny51,93 g
– z toho živočišné bílkoviny30,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,25 g
Tuky76,12 g
– nasycené37,59 g
– nenasycené29,78 g
–– mononenasycené23,63 g
–– polynenasycené6,15 g
––– omega 30,68 g
Vláknina30,50 g
Cholesterol 925 mg
Sodík 444 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy341,97 g
– cukry226,40 g
––– laktóza6,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
3 3 celá vejce Vejce slepičí 210 g
5-6 lžic 5-6 lžic rozpuštěného másla Máslo kravské 55 g
1,25 dcl 1,25 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
ořechy Vlašské ořechy
rozinky Rozinky
skořice podle chuti Skořice ceylonská
strouhaná citronová kůra z 1 citrónu Citronová kúra čerstvá
tuk na formu Margarín
cca 1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.