Nutriční hodnoty (Pangas s rajčaty, olivami a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 658 kJ / 874 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,29 g |
Tuky | 45,68 g |
– nasycené | 15,05 g |
– nenasycené | 30,53 g |
–– mononenasycené | 21,56 g |
–– polynenasycené | 8,97 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 0,83 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 741 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 5,80 g |
– cukry | 0,63 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g Pangasia | Pangas filet | 500 g |
hrst hrst cherry rajčátek nebo 3 keříčková | Rajčata cherry | |
10 ks 10 ks černých oliv (nakrájených na kolečka) | Olivy čerstvé zralé | |
2 lžičky 2 lžičky kaparů | Kapary | 10 g |
100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |