Nutriční hodnoty (Pangas s rajčaty, olivami a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 658 kJ / 874 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 93,86 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,57 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,29 g | 
| Tuky | 45,68 g | 
| – nasycené | 15,05 g | 
| – nenasycené | 30,53 g | 
| –– mononenasycené | 21,56 g | 
| –– polynenasycené | 8,97 g | 
| ––– omega 3 | 0,90 g | 
| Vláknina | 0,83 g | 
| Cholesterol | 276 mg | 
| Sodík | 741 mg | 
| Sůl | 1,82 g | 
| Sacharidy | 5,80 g | 
| – cukry | 0,63 g | 
| ––– laktóza | 0,08 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g Pangasia | Pangas filet | 500 g | 
| hrst hrst cherry rajčátek nebo 3 keříčková | Rajčata cherry | |
| 10 ks 10 ks černých oliv (nakrájených na kolečka) | Olivy čerstvé zralé | |
| 2 lžičky 2 lžičky kaparů | Kapary | 10 g | 
| 100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml | 
| větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g | 
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g | 
 
	