Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pangas s rajčaty, olivami a kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 658 kJ /
874 kcal
Bílkoviny93,86 g
– z toho živočišné bílkoviny92,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,29 g
Tuky45,68 g
– nasycené15,05 g
– nenasycené30,53 g
–– mononenasycené21,56 g
–– polynenasycené8,97 g
––– omega 30,90 g
Vláknina0,83 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 741 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy5,80 g
– cukry0,63 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g Pangasia Pangas filet 500 g
hrst hrst cherry rajčátek nebo 3 keříčková Rajčata cherry
10 ks 10 ks černých oliv (nakrájených na kolečka) Olivy čerstvé zralé
2 lžičky 2 lžičky kaparů Kapary 10 g
100 ml 100 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
větvička větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.