Nutriční hodnoty (Čalamáda vynikající)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
| Energie | 21 398 kJ / 5 114 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,00 g |
| Tuky | 261,60 g |
| – nasycené | 19,00 g |
| – nenasycené | 228,50 g |
| –– mononenasycené | 160,00 g |
| –– polynenasycené | 68,50 g |
| ––– omega 3 | 20,50 g |
| Vláknina | 128,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 24,48 g |
| Sůl | 60,00 g |
| Sacharidy | 600,00 g |
| – cukry | 536,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg červených rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg zelených rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 1 kg 1 kg okurek nakládaček | Okurka polní zavařená | 1000 g |
| 1 kg 1 kg papriky | Paprika bílá čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 50 g 50 g soli | Sůl mořská | 50 g |
| 250 ml 250 ml octa | Ocet lihový | 250 ml |
| 250 ml 250 ml oleje | Olej řepkový | 250 ml |