Nutriční hodnoty (Krtkův dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 20 205 kJ / 4 829 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,96 g |
Tuky | 329,59 g |
– nasycené | 200,52 g |
– nenasycené | 112,45 g |
–– mononenasycené | 99,57 g |
–– polynenasycené | 12,88 g |
––– omega 3 | 2,67 g |
Vláknina | 22,55 g |
Cholesterol | 1,76 g |
Sodík | 915 mg |
Sůl | 2,32 g |
Sacharidy | 374,91 g |
– cukry | 284,06 g |
––– laktóza | 21,71 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
110 g 110 g másla | Máslo kravské | 110 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 sáček 1 sáček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
250 g 250 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
100 g 100 g Salka | Mléko kondenzované slazené | 100 ml |
50 g 50 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 50 g |
4-5 4-5 banánů (dle velikosti formy) | Banán čerstvý | 405 g |