Nutriční hodnoty (Kuřecí vykostěné stehno, dýňová omáčka a pečená dýně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 237 kJ / 296 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,12 g |
| Tuky | 19,82 g |
| – nasycené | 12,54 g |
| – nenasycené | 6,48 g |
| –– mononenasycené | 5,78 g |
| –– polynenasycené | 0,71 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 7,76 g |
| Cholesterol | 62 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 21,38 g |
| – cukry | 14,36 g |
| ––– laktóza | 3,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna (vykostěná) | Kuře stehno s kůží | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 malá dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| vývar (podle potřeby) | Vývar masový | |
| 1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
| 100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |