Nutriční hodnoty (Husí játra s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 311 kJ / 74 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 8,20 g |
| – nasycené | 5,30 g |
| – nenasycené | 2,80 g |
| –– mononenasycené | 2,60 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,08 g |
| – cukry | 0,08 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kusy 2 kusy husích jater | Játra husí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| přepuštěné máslo | Ghí | |
| trochu trochu hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |