Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na špeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 813 kJ / 911 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
| Tuky | 84,74 g |
| – nasycené | 41,19 g |
| – nenasycené | 42,35 g |
| –– mononenasycené | 36,10 g |
| –– polynenasycené | 6,26 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 27,30 g |
| – cukry | 9,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 hovězího srdce | Srdce hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| trocha trocha sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| trocha trocha worcestrové omáčky | Worcestrová omáčka | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| máslo | Máslo kravské |