Milčin blbovzdorný chleba
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,25 g |
Tuky | 20,54 g |
Vláknina | 29,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 398,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/milcin-blbovzdorny-chle...
Vymyslela ho má velice činorodá nevidomá kamarádka (jezdila s ním po předváděcích pekárničkových akcích) a BLBOVZDORNÝM ho nazvala proto, že se prý povede úplně pokaždé.
.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2015 12:27
Zajdanek: mám raději chleby trochu jiné, než je tento, asi budu dost zhýčkaná častým domácím pečivem
Ale říkala jsem si, že když s ním Milen jezdila na předváděčky, musí být (měl by být) snadný pro každého

Ale říkala jsem si, že když s ním Milen jezdila na předváděčky, musí být (měl by být) snadný pro každého

4. 11. 2015 12:13
cathleen: peču často, jednu dobu jsem pekla i kváskový, ale jsme s malým jen dva, tak kvásek po nějaké době odešel
. Ale mám už dlouho chuť na domácí chlebík, tak něž se rozhoupu si zase vyrobit svůj kvásek, tak chci zkusit nějaký s droždím a tenhle na mě vykouknul a říká " jsem moooooc dobrý, zkus mě!"


4. 11. 2015 12:11
clupmi: proč všude do komentářů pod cizími recepty píšeš odkazy na své stránky? Má to nějaký význam?

4. 11. 2015 12:10
Zajdanek: čerstvého, z kostky. S pečením začínáš nebo pečeš častěji?
clupmi: sám víš dobře, že pekárničkový chleba se s těmi z trouby nikdy nemůže srovnat. Ale rozhodně z pekárny nevytahuji "buchty", jak píšeš - pokud to s ní umíš, dají se v ní upéct chleby velice dobré. Buchty si představuji jinak.
A v době nedostatku času, přebytku práce nebo době nemoci je pořád pekárna pomocník neocenitelný.

clupmi: sám víš dobře, že pekárničkový chleba se s těmi z trouby nikdy nemůže srovnat. Ale rozhodně z pekárny nevytahuji "buchty", jak píšeš - pokud to s ní umíš, dají se v ní upéct chleby velice dobré. Buchty si představuji jinak.

A v době nedostatku času, přebytku práce nebo době nemoci je pořád pekárna pomocník neocenitelný.
4. 11. 2015 12:03
Mám asi trochu hloupý dotaz
, 14g čerstvého droždí nebo sušeného? Mám na ten chlebík velkou chuť, tak abych to nezvrtala
. Děkuji.


4. 11. 2015 11:39
Domácí pekárnu mám, ale po počátečním nadšení mě to přešlo. Jsou to vesměs takové buchty.
http://miric.unas.cz/

4. 11. 2015 10:26



4. 11. 2015 10:04
chlebík vypadá velmi jedle
určitě vyzkouším



3. 11. 2015 18:13
jarda Kadic:Například já ,co se bojí koupit i pekárnu a radši skladuje chleba v mrazácích!

3. 11. 2015 16:07
jarda Kadic:



Pěkný receptík a před kamarádkou smekám
ukládám a též vyzkouším,chlebík je opravdu moc pěkný




Pěkný receptík a před kamarádkou smekám




3. 11. 2015 15:58
Už ho mám uložený a to by v tom byl čert,aby se nenašel nějaký trouba, který ho zvorá








Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Filety z tresky na přepuštěném másle a česneku
Přidáno před 4 hodinami

Kuřecí vykostěné stehno, dýňová omáčka a pečená dýně
Přidáno před 16 hodinami

Československé rohlíky
Přidáno před 16 hodinami

Žampión holanďan
Přidáno před 21 hodinami

Cizrnový krém s anglickou slaninou
Přidáno před 21 hodinami

Kapustová polévka s bramborem, houbami a klobásou
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:

Krkovička s liškami
uvařil/a alka5453
před 5 minutami

Maďarská houbová polévka
uvařil/a PavelKa
před 25 minutami

Poctivá kulajda s liškami
uvařil/a PavelKa
před 26 minutami

Červené zelí s masem upečené v troubě
uvařil/a veronikaleh
před 1 hodinou

Karlovarské knedlíky I
uvařil/a Eva2305
před 1 hodinou

Lívance z podmáslí
uvařil/a Jana+3lumpici
před 2 hodinami


Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan )
uvařil/a Monsterka
před 11 hodinami

Zapečený kupovaný prejt
uvařil/a kocamo
před 15 hodinami

Přečtěte si Zobrazit více
Další recepty
Tématické fráze: kyprý čokoládový koláč ja se skladuje kvasek na chleba mílčín
Suroviny: voda, ocet, olej, mouka hladká, mouka celozrnná žitná jemná, krupice dětská, sůl, cukr, kmín drcený, droždí
Milčin blbovzdorný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy45
11 názorů