Milčin blbovzdorný chleba
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,25 g |
Tuky | 20,54 g |
Vláknina | 29,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 398,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/milcin-blbovzdorny-chle...
Vymyslela ho má velice činorodá nevidomá kamarádka (jezdila s ním po předváděcích pekárničkových akcích) a BLBOVZDORNÝM ho nazvala proto, že se prý povede úplně pokaždé.
.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2015 12:27
Zajdanek: mám raději chleby trochu jiné, než je tento, asi budu dost zhýčkaná častým domácím pečivem
Ale říkala jsem si, že když s ním Milen jezdila na předváděčky, musí být (měl by být) snadný pro každého
Ale říkala jsem si, že když s ním Milen jezdila na předváděčky, musí být (měl by být) snadný pro každého
4. 11. 2015 12:13
cathleen: peču často, jednu dobu jsem pekla i kváskový, ale jsme s malým jen dva, tak kvásek po nějaké době odešel. Ale mám už dlouho chuť na domácí chlebík, tak něž se rozhoupu si zase vyrobit svůj kvásek, tak chci zkusit nějaký s droždím a tenhle na mě vykouknul a říká " jsem moooooc dobrý, zkus mě!"
4. 11. 2015 12:11
clupmi: proč všude do komentářů pod cizími recepty píšeš odkazy na své stránky? Má to nějaký význam?
4. 11. 2015 12:10
Zajdanek: čerstvého, z kostky. S pečením začínáš nebo pečeš častěji?
clupmi: sám víš dobře, že pekárničkový chleba se s těmi z trouby nikdy nemůže srovnat. Ale rozhodně z pekárny nevytahuji "buchty", jak píšeš - pokud to s ní umíš, dají se v ní upéct chleby velice dobré. Buchty si představuji jinak.
A v době nedostatku času, přebytku práce nebo době nemoci je pořád pekárna pomocník neocenitelný.
clupmi: sám víš dobře, že pekárničkový chleba se s těmi z trouby nikdy nemůže srovnat. Ale rozhodně z pekárny nevytahuji "buchty", jak píšeš - pokud to s ní umíš, dají se v ní upéct chleby velice dobré. Buchty si představuji jinak.
A v době nedostatku času, přebytku práce nebo době nemoci je pořád pekárna pomocník neocenitelný.
4. 11. 2015 12:03
Mám asi trochu hloupý dotaz, 14g čerstvého droždí nebo sušeného? Mám na ten chlebík velkou chuť, tak abych to nezvrtala. Děkuji.
4. 11. 2015 11:39
Domácí pekárnu mám, ale po počátečním nadšení mě to přešlo. Jsou to vesměs takové buchty. http://miric.unas.cz/
4. 11. 2015 10:26
jsem ráda, že se líbí. Jen pevně doufám, že jestli se někomu nepovede, nebude si stýskat, že patří k.... Nene, to náhoda je blbec
4. 11. 2015 10:04
chlebík vypadá velmi jedle určitě vyzkouším
3. 11. 2015 18:13
jarda Kadic:Například já ,co se bojí koupit i pekárnu a radši skladuje chleba v mrazácích!
3. 11. 2015 16:07
jarda Kadic:
Pěkný receptík a před kamarádkou smekámukládám a též vyzkouším,chlebík je opravdu moc pěkný
Pěkný receptík a před kamarádkou smekámukládám a též vyzkouším,chlebík je opravdu moc pěkný
3. 11. 2015 15:58
Už ho mám uložený a to by v tom byl čert,aby se nenašel nějaký trouba, který ho zvorá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 24 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 42 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kyprý čokoládový koláč ja se skladuje kvasek na chleba mílčín
Suroviny: voda, ocet, olej, mouka hladká, mouka celozrnná žitná jemná, krupice dětská, sůl, cukr, kmín drcený, droždí
Milčin blbovzdorný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy45
11 názorů