Milčin blbovzdorný chleba
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 716 kJ / 2 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,25 g |
Tuky | 20,54 g |
Vláknina | 29,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 398,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/milcin-blbovzdorny-chle...
Vymyslela ho má velice činorodá nevidomá kamarádka (jezdila s ním po předváděcích pekárničkových akcích) a BLBOVZDORNÝM ho nazvala proto, že se prý povede úplně pokaždé.
.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2015 12:27
Zajdanek: mám raději chleby trochu jiné, než je tento, asi budu dost zhýčkaná častým domácím pečivem
Ale říkala jsem si, že když s ním Milen jezdila na předváděčky, musí být (měl by být) snadný pro každého

Ale říkala jsem si, že když s ním Milen jezdila na předváděčky, musí být (měl by být) snadný pro každého

4. 11. 2015 12:13
cathleen: peču často, jednu dobu jsem pekla i kváskový, ale jsme s malým jen dva, tak kvásek po nějaké době odešel
. Ale mám už dlouho chuť na domácí chlebík, tak něž se rozhoupu si zase vyrobit svůj kvásek, tak chci zkusit nějaký s droždím a tenhle na mě vykouknul a říká " jsem moooooc dobrý, zkus mě!"


4. 11. 2015 12:11
clupmi: proč všude do komentářů pod cizími recepty píšeš odkazy na své stránky? Má to nějaký význam?

4. 11. 2015 12:10
Zajdanek: čerstvého, z kostky. S pečením začínáš nebo pečeš častěji?
clupmi: sám víš dobře, že pekárničkový chleba se s těmi z trouby nikdy nemůže srovnat. Ale rozhodně z pekárny nevytahuji "buchty", jak píšeš - pokud to s ní umíš, dají se v ní upéct chleby velice dobré. Buchty si představuji jinak.
A v době nedostatku času, přebytku práce nebo době nemoci je pořád pekárna pomocník neocenitelný.

clupmi: sám víš dobře, že pekárničkový chleba se s těmi z trouby nikdy nemůže srovnat. Ale rozhodně z pekárny nevytahuji "buchty", jak píšeš - pokud to s ní umíš, dají se v ní upéct chleby velice dobré. Buchty si představuji jinak.

A v době nedostatku času, přebytku práce nebo době nemoci je pořád pekárna pomocník neocenitelný.
4. 11. 2015 12:03
Mám asi trochu hloupý dotaz
, 14g čerstvého droždí nebo sušeného? Mám na ten chlebík velkou chuť, tak abych to nezvrtala
. Děkuji.


4. 11. 2015 11:39
Domácí pekárnu mám, ale po počátečním nadšení mě to přešlo. Jsou to vesměs takové buchty.
http://miric.unas.cz/

4. 11. 2015 10:26



4. 11. 2015 10:04
chlebík vypadá velmi jedle
určitě vyzkouším



3. 11. 2015 18:13
jarda Kadic:Například já ,co se bojí koupit i pekárnu a radši skladuje chleba v mrazácích!

3. 11. 2015 16:07
jarda Kadic:



Pěkný receptík a před kamarádkou smekám
ukládám a též vyzkouším,chlebík je opravdu moc pěkný





Pěkný receptík a před kamarádkou smekám




3. 11. 2015 15:58
Už ho mám uložený a to by v tom byl čert,aby se nenašel nějaký trouba, který ho zvorá









Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Hovězí kližka na mrkvi a pórku z pomalého hrnce
Přidáno před 25 minutami

Kuřecí sýrová roláda
Přidáno před 12 hodinami

Kuřecí závitek se sušenými rajčaty a špenátem
Přidáno před 22 hodinami

Vodňanské hovězí žížalky
Přidáno 7. 6. 2023 07:21

Kurkumáček za hubičku
Přidáno 6. 6. 2023 20:26

Pečené řízky z bůčku
Přidáno 6. 6. 2023 13:35
Právě bylo uvařeno:

Klasický hospodský guláš (vídeňský)
uvařil/a Flasarka
před 34 minutami

Nadýchaný hrnečkový perník
uvařil/a Eliska99
před 58 minutami

Ovocná smetanová zmrzlina
uvařil/a Katka6
před 1 hodinou

Tilápie na rozmarýnu s česnekem
uvařil/a Pepajz
před 1 hodinou

Extra rychlé lívance
uvařil/a severee
před 2 hodinami

Vepřové závitky s kysaným zelím
uvařil/a Saratice
před 4 hodinami

Kuřecí kousky na kešu
uvařil/a Konopaskovalenka@gmail.com
před 6 hodinami

Rychlá piškotová bublanina
uvařil/a cestovatelka99
před 7 hodinami

Pečené kuře s libečkem
uvařil/a Lucie1001
před 7 hodinami

Jednoduchá žemlovka
uvařil/a 1976andrea@seznam.cz
před 8 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kyprý čokoládový koláč ja se skladuje kvasek na chleba mílčín
Suroviny: voda, ocet, olej, mouka hladká, mouka celozrnná žitná jemná, krupice dětská, sůl, cukr, kmín drcený, droždí
Milčin blbovzdorný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zy45
11 názorů