Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mísa hub a mletého masa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 573 kJ /
1 571 kcal
Bílkoviny158,80 g
– z toho živočišné bílkoviny106,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,50 g
Tuky28,79 g
– nasycené10,42 g
– nenasycené12,59 g
–– mononenasycené10,19 g
–– polynenasycené2,39 g
––– omega 30,12 g
Vláknina104,96 g
Cholesterol 337 mg
Sodík 845 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy119,85 g
– cukry38,73 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg tvrdých hub (např. václavky) Hřib čerstvý 1500 g
0,5 kg 0,5 kg mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
4 lžíce 4 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 60 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
2 lžíce 2 lžíce petrželové natě Petržel nať čerstvá 30 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
20 20 houbových kloboučků (podle potřeby)
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.