Nutriční hodnoty (Plecková hovězí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 177 kJ / 1 237 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 222,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 213,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,10 g |
| Tuky | 23,82 g |
| – nasycené | 9,97 g |
| – nenasycené | 11,47 g |
| –– mononenasycené | 9,64 g |
| –– polynenasycené | 1,83 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 27,20 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,28 g |
| Sacharidy | 20,04 g |
| – cukry | 11,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hovězí plece | Hovězí plec | 1000 g |
| 1 1 cm kolečka celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 l 2 l vody | Voda | 2000 ml |
| 10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 20 kuliček 20 kuliček pepře | Pepř černý | |
| kopr na ozdobu | Kopr nať čerstvý |