Nutriční hodnoty (Valašský recept - kuře na saturejce s chutí kachny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 958 kJ / 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
| Tuky | 16,95 g |
| – nasycené | 7,65 g |
| – nenasycené | 9,15 g |
| –– mononenasycené | 7,13 g |
| –– polynenasycené | 2,03 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 8,25 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,75 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce celého kmínu | Kmín | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sušené saturejky | Saturejka sušená | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla (nejlépe kachní, husí) | Sádlo vepřové | 15 g |
| na podlití trochu trochu vody | Voda |