Nutriční hodnoty (Valašský recept - kuře na saturejce s chutí kachny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 958 kJ / 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
Tuky | 16,95 g |
– nasycené | 7,65 g |
– nenasycené | 9,15 g |
–– mononenasycené | 7,13 g |
–– polynenasycené | 2,03 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 8,25 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,75 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce celého kmínu | Kmín | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sušené saturejky | Saturejka sušená | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla (nejlépe kachní, husí) | Sádlo vepřové | 15 g |
na podlití trochu trochu vody | Voda |