Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slávky v rajčatové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 497 kJ /
836 kcal
Bílkoviny66,59 g
– z toho živočišné bílkoviny60,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,59 g
Tuky36,20 g
– nasycené9,22 g
– nenasycené22,66 g
–– mononenasycené12,16 g
–– polynenasycené10,49 g
––– omega 31,00 g
Vláknina12,64 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 3,74 g
Sůl10,00 g
Sacharidy56,10 g
– cukry27,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg čerstvých slávek Slávky neloupané 1000 g
3 3 šalotky Šalotka čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
1 hrst 1 hrst zelené hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá
1 konzerva 1 konzerva loupaných a krájených rajčat Rajče červené čerstvé 425 g
2 2 rajčata (nebo 10 cherry rajčátek) Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 feferonka pro fajnšmekry Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.