Nutriční hodnoty (Slávky v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 497 kJ / 836 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,59 g |
Tuky | 36,20 g |
– nasycené | 9,22 g |
– nenasycené | 22,66 g |
–– mononenasycené | 12,16 g |
–– polynenasycené | 10,49 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 12,64 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 3,74 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 56,10 g |
– cukry | 27,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg čerstvých slávek | Slávky neloupané | 1000 g |
3 3 šalotky | Šalotka čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
1 hrst 1 hrst zelené hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1 konzerva 1 konzerva loupaných a krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 425 g |
2 2 rajčata (nebo 10 cherry rajčátek) | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 feferonka pro fajnšmekry | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |