Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v rajčatovo paprikové pikantní omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 750 037 kJ / 179 265 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40 782,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40 776,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 1 772,97 g |
| – nasycené | 492,57 g |
| – nenasycené | 1 016,78 g |
| –– mononenasycené | 678,13 g |
| –– polynenasycené | 338,65 g |
| ––– omega 3 | 334,21 g |
| Vláknina | 13,20 g |
| Cholesterol | 96,25 g |
| Sodík | 96,29 g |
| Sůl | 245,00 g |
| Sacharidy | 39,57 g |
| – cukry | 28,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 500 g kuřecích prsou (nebo krůtích) | Kuře prso | 175000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pikantní koření (podle chuti) | Pepř černý | |
| 4 lžičky 4 lžičky oleje | Olej řepkový | 20 ml |
| papričky jalapeňos (nebo jiné pálivé papričky dle chuti) | Jalapeňo paprička čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 konzerva 1 konzerva sekaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
| 200 ml 200 ml vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 200 ml |
| 200 g 200 g červené papriky (nebo žluté) | Paprika červená čerstvá | 200 g |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 keříková rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| limetka | Limetka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |