Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v rajčatovo paprikové pikantní omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie750 037 kJ /
179 265 kcal
Bílkoviny40 782,91 g
– z toho živočišné bílkoviny40 776,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,58 g
Tuky1 772,97 g
– nasycené492,57 g
– nenasycené1 016,78 g
–– mononenasycené678,13 g
–– polynenasycené338,65 g
––– omega 3334,21 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 96,25 g
Sodík 96,29 g
Sůl245,00 g
Sacharidy39,57 g
– cukry28,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 500 g kuřecích prsou (nebo krůtích) Kuře prso 175000 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
pikantní koření (podle chuti) Pepř černý
4 lžičky 4 lžičky oleje Olej řepkový 20 ml
papričky jalapeňos (nebo jiné pálivé papričky dle chuti) Jalapeňo paprička čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 konzerva 1 konzerva sekaných rajčat Rajče červené sterilované
200 ml 200 ml vývaru (nebo vody) Vývar masový 200 ml
200 g 200 g červené papriky (nebo žluté) Paprika červená čerstvá 200 g
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
4 4 keříková rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
limetka Limetka čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.