Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v rajčatovo paprikové pikantní omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 750 037 kJ / 179 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40 782,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40 776,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 1 772,97 g |
– nasycené | 492,57 g |
– nenasycené | 1 016,78 g |
–– mononenasycené | 678,13 g |
–– polynenasycené | 338,65 g |
––– omega 3 | 334,21 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 96,25 g |
Sodík | 96,29 g |
Sůl | 245,00 g |
Sacharidy | 39,57 g |
– cukry | 28,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g kuřecích prsou (nebo krůtích) | Kuře prso | 175000 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
pikantní koření (podle chuti) | Pepř černý | |
4 lžičky 4 lžičky oleje | Olej řepkový | 20 ml |
papričky jalapeňos (nebo jiné pálivé papričky dle chuti) | Jalapeňo paprička čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 konzerva 1 konzerva sekaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
200 ml 200 ml vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 200 ml |
200 g 200 g červené papriky (nebo žluté) | Paprika červená čerstvá | 200 g |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 4 keříková rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
limetka | Limetka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |