Nutriční hodnoty (Citrónová bábovka I)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 230 kJ / 3 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,07 g |
Tuky | 163,97 g |
– nasycené | 87,03 g |
– nenasycené | 64,69 g |
–– mononenasycené | 49,98 g |
–– polynenasycené | 14,72 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 19,38 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,59 g |
Sacharidy | 351,76 g |
– cukry | 167,54 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
0,3 0,3 vanilkového lusku | Vanilkové lusky | |
2 g 2 g soli | Sůl mořská | 2 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 citrony (kůra i šťáva) | Citrón čerstvý | 180 g |
220 g 220 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 220 g |
12 g 12 g kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
30 g 30 g máku | Mák modrý | 30 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá | |
citronová poleva na povrch (nebo moučkový cukr) | Poleva bílková |