Nutriční hodnoty (Lekníny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 85
Energie | 12 958 kJ / 3 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
Tuky | 181,58 g |
– nasycené | 112,11 g |
– nenasycené | 64,39 g |
–– mononenasycené | 56,40 g |
–– polynenasycené | 7,99 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 321,32 g |
– cukry | 116,98 g |
––– laktóza | 1,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 15 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
strouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
karamelový krém | ||
tmavá čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
zdobení dle fantazie | Cukrářské zdobení |