Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-sýrové krokety, opečené brambory s baby špenátem a shimeji)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 365 kJ /
1 999 kcal
Bílkoviny117,40 g
– z toho živočišné bílkoviny97,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,18 g
Tuky101,29 g
– nasycené55,22 g
– nenasycené34,81 g
–– mononenasycené29,04 g
–– polynenasycené5,77 g
––– omega 30,31 g
Vláknina37,51 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 2,43 g
Sůl5,77 g
Sacharidy135,79 g
– cukry21,77 g
––– laktóza8,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 střední celer Celer bulva čerstvá 540 g
250 g 250 g goudy Gouda 45% t. v s. 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
bylinková sůl Sůl bylinková
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu (podle potřeby) Škrob kukuřičný 15 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový
600 g 600 g brambor uvařených Brambor zimní 600 g
1 1 trs houbiček shimeji
2 2 velké hrsti baby špenátu Baby špenát
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.