Nutriční hodnoty (Jablkový koláč z bramborového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 099 kJ / 2 892 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 44,28 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,60 g | 
| Tuky | 101,41 g | 
| – nasycené | 25,26 g | 
| – nenasycené | 71,35 g | 
| –– mononenasycené | 47,70 g | 
| –– polynenasycené | 23,65 g | 
| ––– omega 3 | 1,65 g | 
| Vláknina | 25,30 g | 
| Cholesterol | 213 mg | 
| Sodík | 345 mg | 
| Sůl | 1,44 g | 
| Sacharidy | 437,85 g | 
| – cukry | 146,33 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g vařených brambor | Brambor zimní | 200 g | 
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g | 
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g | 
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g | 
| 150 g 150 g tuku | Margarín | 150 g | 
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g | 
| 400 g 400 g oloupaných vykrájených jablek | Jablko čerstvé | 400 g | 
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| rozinky | Rozinky | |
| 1 1 bílek-na potření | ||
| tuk na formu | Margarín | 
 
	