Nutriční hodnoty (Drůbeží játra na paprice z pánve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 721 kJ / 650 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,31 g |
| Tuky | 30,26 g |
| – nasycené | 6,75 g |
| – nenasycené | 18,35 g |
| –– mononenasycené | 12,91 g |
| –– polynenasycené | 5,44 g |
| ––– omega 3 | 0,96 g |
| Vláknina | 6,54 g |
| Cholesterol | 1,74 g |
| Sodík | 2,03 g |
| Sůl | 4,83 g |
| Sacharidy | 28,81 g |
| – cukry | 8,69 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 350 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje (arašídový) | Olej řepkový | 11 ml |
| 1/2 ks 1/2 ks červené špičaté papriky | Paprika bílá čerstvá | 75 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 30 ml 30 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička škrobu | Bramborový škrob | 5 g |
| 150-200 ml 150-200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 175 ml |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý |