Nutriční hodnoty (Vepřová játra po asijsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 812 kJ / 1 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,76 g |
Tuky | 67,72 g |
– nasycené | 5,76 g |
– nenasycené | 54,42 g |
–– mononenasycené | 38,01 g |
–– polynenasycené | 16,40 g |
––– omega 3 | 4,60 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 2,21 g |
Sůl | 5,55 g |
Sacharidy | 43,23 g |
– cukry | 0,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g vepřových jater | Játra vepřová | 450 g |
1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
trochu trochu vody | Voda | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička zeleninové dochucovací směsi (Vegety) | ||
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
5 lžic 5 lžic oleje na smažení | Olej řepkový | 55 ml |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
0,5 0,5 pórku (zelená část) | Pórek čerstvý |