Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra po asijsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 812 kJ /
1 150 kcal
Bílkoviny91,06 g
– z toho živočišné bílkoviny87,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,76 g
Tuky67,72 g
– nasycené5,76 g
– nenasycené54,42 g
–– mononenasycené38,01 g
–– polynenasycené16,40 g
––– omega 34,60 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 1,39 g
Sodík 2,21 g
Sůl5,55 g
Sacharidy43,23 g
– cukry0,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g vepřových jater Játra vepřová 450 g
1 lžíce 1 lžíce solamylu Bramborový škrob 15 g
trochu trochu vody Voda
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 2.5 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 2.5 g
1 lžička 1 lžička zeleninové dochucovací směsi (Vegety)
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
5 lžic 5 lžic oleje na smažení Olej řepkový 55 ml
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
0,5 0,5 pórku (zelená část) Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.