Nutriční hodnoty (Jablečné nepečené bábovičky s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 367 kJ / 1 044 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,26 g |
| Tuky | 2,56 g |
| – nasycené | 0,98 g |
| – nenasycené | 0,95 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,75 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 13,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 236,10 g |
| – cukry | 84,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g oloupaných a nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 400 g |
| 250-300 ml 250-300 ml vody | Voda | 275 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 30-50 g 30-50 g cukru (dle potřeby) | Cukr bílý | 40 g |
| 1/2 1/2 vanilkového cukru (nebo trochu skořicového) | Cukr vanilkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy (nemusí být) | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 150 g 150 g vařené rýže | Rýže bílá | 150 g |
| topping | ||
| čerstvé ovoce | Jahody čerstvé | |
| šlehačka | Šlehačka 35% | |
| máta (nebo meduňka) | Máta peprná list čerstvá |