Nutriční hodnoty (Kyjevský kuřecí řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 780 kJ / 1 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 184,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 176,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,75 g |
Tuky | 47,69 g |
– nasycené | 23,82 g |
– nenasycené | 18,19 g |
–– mononenasycené | 14,91 g |
–– polynenasycené | 3,29 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 730 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,24 g |
Sacharidy | 52,19 g |
– cukry | 5,32 g |
––– laktóza | 0,69 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsní řízky po 200 g | Kuře prso | 700 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
kůra z 1/2 citronu | Citronová kúra čerstvá | |
60 g 60 g strouhanky z rohlíků | Strouhanka pšeničná | 60 g |
přepuštěné máslo ke smažení | Ghí | |
3 lžíce 3 lžíce másla pokojové teploty | Máslo kravské | 30 g |
česnek (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
15 g 15 g strouhaného parmezánu | Parmezán | 15 g |