Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kyjevský kuřecí řízek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 780 kJ /
1 381 kcal
Bílkoviny184,24 g
– z toho živočišné bílkoviny176,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,75 g
Tuky47,69 g
– nasycené23,82 g
– nenasycené18,19 g
–– mononenasycené14,91 g
–– polynenasycené3,29 g
––– omega 31,50 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 730 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,24 g
Sacharidy52,19 g
– cukry5,32 g
––– laktóza0,69 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsní řízky po 200 g Kuře prso 700 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl (podle chuti) Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
60 g 60 g strouhanky z rohlíků Strouhanka pšeničná 60 g
přepuštěné máslo ke smažení Ghí
3 lžíce 3 lžíce másla pokojové teploty Máslo kravské 30 g
česnek (podle chuti) Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 15 g
15 g 15 g strouhaného parmezánu Parmezán 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.