Nutriční hodnoty (Kuře Schwarzenberg)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 18 516 kJ / 4 425 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,50 g |
| Tuky | 433,50 g |
| – nasycené | 175,00 g |
| – nenasycené | 253,50 g |
| –– mononenasycené | 178,50 g |
| –– polynenasycené | 75,00 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 523 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 55,40 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 200 g 200 g buráků | ||
| 300 g 300 g mandlí | Mandle neloupané | 300 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| sůl | Sůl mořská |