Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí guláš z tlakáče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 578 kJ /
2 767 kcal
Bílkoviny181,72 g
– z toho živočišné bílkoviny172,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,77 g
Tuky191,02 g
– nasycené92,08 g
– nenasycené89,91 g
–– mononenasycené76,00 g
–– polynenasycené13,91 g
––– omega 31,06 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 743 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,44 g
Sacharidy59,55 g
– cukry38,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g jehněčího masa (kýta nebo plec) Jehněčí kýta 800 g
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
300 ml 300 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 300 ml
2 lžíce 2 lžíce mleté papriky (možno i uzená) Paprika červená sušená 20 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 1 feferonka (dle chuti) Chilli paprička čerstvá
kajenský pepř (dle chuti) Chilli paprička mletá
700-800 ml 700-800 ml vývaru Vývar masový 750 ml
kmín Kmín
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.