Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec nadivoko se sušenými houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 596 kJ /
1 338 kcal
Bílkoviny108,18 g
– z toho živočišné bílkoviny102,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,93 g
Tuky82,99 g
– nasycené34,98 g
– nenasycené41,56 g
–– mononenasycené35,00 g
–– polynenasycené6,56 g
––– omega 30,30 g
Vláknina16,42 g
Cholesterol 383 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,68 g
Sacharidy36,20 g
– cukry14,01 g
––– laktóza0,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g cibule Cibule čerstvá 200 g
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 lžička 1 lžička sádla Sádlo vepřové 15 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
5 zrnek 5 zrnek pepře Pepř černý
2 zrnka 2 zrnka jalovce Jalovec sušený
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
2 zrnka 2 zrnka nového koření Nové koření
1 1 troška sladké papriky Paprika červená sušená
1 hrst 1 hrst sušených hub (předem namočených) Houby sušené směs
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
1 lžíce 1 lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.