Nutriční hodnoty (Terina z uzeného kolena)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 uzené koleno | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 hrst 1 hrst petrželové nati | Petržel nať čerstvá |