Nutriční hodnoty (Jeřabinový kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 368 kJ / 2 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 500,00 g |
| – cukry | 500,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| jeřabiny (lze takto zavařit černé i červené) | Jeřabiny čerstvé | |
| 1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
| 50 dkg 50 dkg cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
| kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská |