Nutriční hodnoty (Špenátový salát s ořechy a kozím sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,46 g |
| Tuky | 71,60 g |
| – nasycené | 20,24 g |
| – nenasycené | 50,20 g |
| –– mononenasycené | 43,08 g |
| –– polynenasycené | 7,12 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,55 g |
| Sacharidy | 17,75 g |
| – cukry | 11,35 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 400 g |
| 2 hrsti 2 hrsti vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| 150 g 150 g čerstvého kozího sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |