Nutriční hodnoty (Hajducká polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 960 kJ / 230 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,98 g |
| Tuky | 0,42 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,80 g |
| – cukry | 6,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 2 krajíce 2 krajíce chleba | Chléb pšeničný kváskový | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 klobása | Klobása | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská |