Nutriční hodnoty (Jednoduchý fenyklový salát s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 998 kJ / 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 17,52 g |
| – nasycené | 1,40 g |
| – nenasycené | 15,12 g |
| –– mononenasycené | 10,40 g |
| –– polynenasycené | 4,72 g |
| ––– omega 3 | 1,24 g |
| Vláknina | 9,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 69,81 g |
| – cukry | 60,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 fenyklové cibule | Fenykl hlíza | |
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu |