Nutriční hodnoty (Chalupářský guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 094 kJ / 1 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,36 g |
Tuky | 50,93 g |
– nasycené | 19,41 g |
– nenasycené | 26,09 g |
–– mononenasycené | 20,84 g |
–– polynenasycené | 5,25 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 16,96 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 49,90 g |
– cukry | 21,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa (nejlépe plecko) | Vepřová kýta | 600 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 1 červená paprika (kapie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 špekáčky | Špekáček | |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská |