Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí kostky na víně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 180 kJ /
3 389 kcal
Bílkoviny197,87 g
– z toho živočišné bílkoviny181,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,84 g
Tuky178,10 g
– nasycené112,19 g
– nenasycené62,28 g
–– mononenasycené56,69 g
–– polynenasycené5,59 g
––– omega 30,68 g
Vláknina20,54 g
Cholesterol 886 mg
Sodík 831 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy131,73 g
– cukry30,53 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
700 ml 700 ml červeného vína Víno červené suché 700 ml
4 plátky 4 plátky pomerančové kůry Pomerančová kůra čerstvá
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 hrst 1 hrst celého černého pepře Pepř černý
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá 100 g
800 g 800 g hovězího zadního Hovězí kýta 800 g
200 g 200 g máslo Máslo kravské 200 g
100 g 100 g rajský protlak Protlak rajčatový 100 g
1 hrst 1 hrst hub (nebo žampionů) Hřib čerstvý
1 1 svazeček zelené petrželky Petržel nať čerstvá
1 1 svazeček řapíkatého celeru Celer řapíkatý
1 hrst 1 hrst sušených bylinek Petržel nať sušená
1 kostka 1 kostka granulovaného hovězího bujónu Bujón hovězí 9 g
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.