Nutriční hodnoty (Hovězí kostky na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 180 kJ / 3 389 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 197,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 181,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,84 g |
| Tuky | 178,10 g |
| – nasycené | 112,19 g |
| – nenasycené | 62,28 g |
| –– mononenasycené | 56,69 g |
| –– polynenasycené | 5,59 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 20,54 g |
| Cholesterol | 886 mg |
| Sodík | 831 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 131,73 g |
| – cukry | 30,53 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 700 ml 700 ml červeného vína | Víno červené suché | 700 ml |
| 4 plátky 4 plátky pomerančové kůry | Pomerančová kůra čerstvá | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 hrst 1 hrst celého černého pepře | Pepř černý | |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 800 g 800 g hovězího zadního | Hovězí kýta | 800 g |
| 200 g 200 g máslo | Máslo kravské | 200 g |
| 100 g 100 g rajský protlak | Protlak rajčatový | 100 g |
| 1 hrst 1 hrst hub (nebo žampionů) | Hřib čerstvý | |
| 1 1 svazeček zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 svazeček řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 hrst 1 hrst sušených bylinek | Petržel nať sušená | |
| 1 kostka 1 kostka granulovaného hovězího bujónu | Bujón hovězí | 9 g |
| olivový olej | Olej olivový |