Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelňaky "pomojemu"

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

20. 4. 2011 16:21

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 872 kJ / 926 kcal
Bílkoviny41,67 g
Tuky19,90 g
Vláknina27,19 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 377 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy137,59 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Všechny obrázky v plném rozlišení si můžete prohlédnout v GALERII

http://clupmi.galerie.cz/5210951-zelnaky-pomojemu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Habina

3. 5. 2019 10:48

:yes:

clupmi clupmi

26. 4. 2014 22:49

majda 2: Myslíš jako podélně a napříč ... (ta játra, ty játra, máme na oběd játru)!!!:-D:-D:-D

clupmi clupmi

20. 8. 2013 07:51

karamelka: Nejsem holka, jsem muž! A nářečí - přece Ostrava a okolí.:-D

spagetka spagetka

21. 4. 2011 13:09

Klarisko - ta žitná je zdravější, takže to trochu vylepšuje celkovou hodnotu jídla, clupmi pak sám v 1.komentíku píše, že není přesvědčen o významu prdopeče - ale asi jsou fakt víc nadýchané, já bych spíš vynechala tu vegetu - ale po svátcích to asi prubnu :-p:yes:

Klariska Klariska

21. 4. 2011 13:05

Mě toho tam přijde nějak zbytečně moc...droždí i prdopeč, restovaná i syrová cibule, dva druhy mouky. Je to nutné? Určitě by byly dobré i ne tak vyumělkované ;-).

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 4. 2011 10:38

Krásné zelňáky:-p+:yes::yes:a líbí se mi to přidané droždí;-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2011 09:11

clupmi: takže tu stela!!:-D Vítej, rodačko, já jsem taky chachar z Ostravy;-)

clupmi clupmi

21. 4. 2011 06:05

Jana Remkova: No ale ocamcať pocházím, já chachar ostravski...:-D

srettka

21. 4. 2011 04:51

no tak toto bude velká mňamka:-p:yes::yes: polkla jsem na prázdno a hodlám vyzkoušet:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 4. 2011 23:13

clupmi: tak "pomojemu", jo?:-D Kdybych neviděla, že jsi z Jeseníků, řekla bych, že jsi "tu stela";-):yes:

martina 72

20. 4. 2011 21:40

Pokud si dobře pamatuji, tak jednu Karamelku jsme tu už měli, snad 4letou:-? Vyjadřovala se písmem přesně tak, jako tahle "karamelka" neregi:-S

Inka1 Inka1

20. 4. 2011 21:14

:-)) něco podobného dělala moje babička, už je to dávno :yes::yes: taky vyzkouším :-p

karamelka

20. 4. 2011 20:54

Coto \"pomojmu deto holka bydlis.:-D

mysulka mysulka

20. 4. 2011 20:10

:-p:yes::yes:

petrzelka

20. 4. 2011 20:09

Tak to musí být taky dobrota a docela levná,což se mi zrovna hodí:-Dno a ten název:-D dobrý:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelňaky zelňáky recept keramický hrnec zelňák vaříme levně a chutně- zelňáky recepty levně a chutně vaříme s novou-recepty vaříme s novou zelňáky zelňáky recepty recept na zelňáky zelnáky bez mouky nadychane zelnaky recept zelňáky recepty zelňáky zelňák ze žitné mouky vaříme levně a chutně zelnáky keramický zelňák zelňáky s bramborami zelňáky z žitné mouky zelňáky bez droždí keramické zelňáky levně a chutně vaříme s novou zelňáky

Suroviny: brambory, zelí kysané, mouka polohrubá, mouka žitná, droždí instantní, mléko, vejce, cibule, česnek, prášek do pečiva, majoránka, sůl, pepř, kmín celý, vegeta tekutá, sádlo, cibulka, olej

TopRecepty.cz

Zelňaky "pomojemu"

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7n5A