Nutriční hodnoty (Filety z aljašské tresky na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 852 kJ / 682 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 75,30 g |
| – nasycené | 35,95 g |
| – nenasycené | 37,78 g |
| –– mononenasycené | 30,76 g |
| –– polynenasycené | 7,02 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 166 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,52 g |
| – cukry | 0,52 g |
| ––– laktóza | 0,52 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 450 g filet z aljašské tresky | Treska filet | |
| 65 g 65 g másla | Máslo kravské | 65 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 hrst 1 hrst nati lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá |