Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládová pěna ze dvou surovin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 874 kJ /
1 165 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky55,00 g
– nasycené30,00 g
– nenasycené16,75 g
–– mononenasycené15,00 g
–– polynenasycené1,75 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy150,00 g
– cukry150,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek pecek hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 250 g
2,5 hrnku 2,5 hrnku vody Voda 625 ml
oblíbené ovoce k servírování Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.