Nutriční hodnoty (Zapečená treska na kari s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 127 kJ / 747 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 60,44 g |
| – nasycené | 26,78 g |
| – nenasycené | 23,40 g |
| –– mononenasycené | 19,80 g |
| –– polynenasycené | 3,60 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,13 g |
| Sodík | 478 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 10,48 g |
| – cukry | 7,68 g |
| ––– laktóza | 7,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky aljašské tresky | Treska filet | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| kari koření | Kari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |