Nutriční hodnoty (Zapečená treska na kari s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 127 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 60,44 g |
– nasycené | 26,78 g |
– nenasycené | 23,40 g |
–– mononenasycené | 19,80 g |
–– polynenasycené | 3,60 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 478 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 10,48 g |
– cukry | 7,68 g |
––– laktóza | 7,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky aljašské tresky | Treska filet | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
kari koření | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |