Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená treska na kari s pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 127 kJ /
747 kcal
Bílkoviny40,39 g
– z toho živočišné bílkoviny40,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky60,44 g
– nasycené26,78 g
– nenasycené23,40 g
–– mononenasycené19,80 g
–– polynenasycené3,60 g
––– omega 30,34 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 478 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy10,48 g
– cukry7,68 g
––– laktóza7,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky aljašské tresky Treska filet
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
kari koření Kari
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.