Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Papoušková buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 206 kJ /
5 786 kcal
Bílkoviny79,40 g
– z toho živočišné bílkoviny49,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky265,80 g
– nasycené97,20 g
– nenasycené151,25 g
–– mononenasycené109,30 g
–– polynenasycené41,95 g
––– omega 33,39 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 999 mg
Sůl3,01 g
Sacharidy743,60 g
– cukry515,70 g
––– laktóza7,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 3 pudinky (vanilkový, jahodový, čokoládový) Puding v prášku
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 22.5 ml
1 lžíce 1 lžíce vlažné vody Voda 18 ml
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.