Nutriční hodnoty (Papoušková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 24 206 kJ / 5 786 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 49,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
| Tuky | 265,80 g |
| – nasycené | 97,20 g |
| – nenasycené | 151,25 g |
| –– mononenasycené | 109,30 g |
| –– polynenasycené | 41,95 g |
| ––– omega 3 | 3,39 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 999 mg |
| Sůl | 3,01 g |
| Sacharidy | 743,60 g |
| – cukry | 515,70 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 3 3 pudinky (vanilkový, jahodový, čokoládový) | Puding v prášku | |
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce vlažné vody | Voda | 18 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |