Nutriční hodnoty (Salát s kompotovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 412 kJ / 98 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,04 g |
| Tuky | 0,70 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,45 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,00 g |
| – cukry | 11,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrsti 2 hrsti mladých kadeřávkových listů | ||
| 10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| 2-3 stonky 2-3 stonky jarní cibulky bez bílé části | Cibulka jarní čerstvá | |
| kousek kousek červené papriky (nebo žluté) | Paprika červená čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce kompotu i se šťávou (jablka, meruňky, broskve, ananas) | Meruňka zavařená | |
| 1 lžička 1 lžička balzamikového octa s medem nebo s pomerančem | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |