Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s kompotovaným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie412 kJ /
98 kcal
Bílkoviny3,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,04 g
Tuky0,70 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,45 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,00 g
– cukry11,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrsti 2 hrsti mladých kadeřávkových listů
10 10 cherry rajčátek Rajčata cherry 300 g
2-3 stonky 2-3 stonky jarní cibulky bez bílé části Cibulka jarní čerstvá
kousek kousek červené papriky (nebo žluté) Paprika červená čerstvá
2 lžíce 2 lžíce kompotu i se šťávou (jablka, meruňky, broskve, ananas) Meruňka zavařená
1 lžička 1 lžička balzamikového octa s medem nebo s pomerančem Ocet balsamikový bílý 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.