Nutriční hodnoty (Salát s kompotovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 412 kJ / 98 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,04 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,45 g |
–– mononenasycené | 0,13 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,00 g |
– cukry | 11,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrsti 2 hrsti mladých kadeřávkových listů | ||
10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
2-3 stonky 2-3 stonky jarní cibulky bez bílé části | Cibulka jarní čerstvá | |
kousek kousek červené papriky (nebo žluté) | Paprika červená čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce kompotu i se šťávou (jablka, meruňky, broskve, ananas) | Meruňka zavařená | |
1 lžička 1 lžička balzamikového octa s medem nebo s pomerančem | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |