Nutriční hodnoty (Vepřová krkovička na bavorské hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 124 kJ / 269 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,81 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,32 g |
| Tuky | 17,66 g |
| – nasycené | 11,21 g |
| – nenasycené | 6,16 g |
| –– mononenasycené | 5,32 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 10,51 g |
| Cholesterol | 51 mg |
| Sodík | 130 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 19,99 g |
| – cukry | 10,64 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 4 lžíce 4 lžíce bavorské hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| 2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar masový | 100 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 3 3 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trocha trocha oleje | Olej řepkový |