Nutriční hodnoty (Vepřová krkovička na bavorské hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 124 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,32 g |
Tuky | 17,66 g |
– nasycené | 11,21 g |
– nenasycené | 6,16 g |
–– mononenasycené | 5,32 g |
–– polynenasycené | 0,84 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 10,51 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 130 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 19,99 g |
– cukry | 10,64 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
4 lžíce 4 lžíce bavorské hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
2 plátky 2 plátky másla | Máslo kravské | 20 g |
100 ml 100 ml vývaru | Vývar masový | 100 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
3 3 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
trocha trocha oleje | Olej řepkový |