Nutriční hodnoty (Plněné plátky pečeně na bylinkovém másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 287 kJ / 547 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 91,20 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,20 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 20,20 g | 
| – nasycené | 3,98 g | 
| – nenasycené | 12,17 g | 
| –– mononenasycené | 9,87 g | 
| –– polynenasycené | 2,30 g | 
| ––– omega 3 | 0,49 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 192 mg | 
| Sodík | 184 mg | 
| Sůl | 0,40 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
| – cukry | 0,00 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové pečeně vcelku | Vepřová kotleta bez kosti | 400 g | 
| 4 plátky 4 plátky schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | |
| 2 2 dlouhé plátky sýru typu Le Brie | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 4 ks 4 ks sušených rajčat (bez oleje) | Dužina červeného rajčete sušená | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce bylinkového másla | Máslo bylinkové | |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml | 
| 2 hrsti 2 hrsti mražené směsi zeleniny | Mrkev čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce bylinkového másla | Máslo bylinkové |