Nutriční hodnoty (Jitčin ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 692 kJ / 5 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,52 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 83,96 g |
| Tuky | 179,52 g |
| – nasycené | 62,71 g |
| – nenasycené | 101,62 g |
| –– mononenasycené | 47,30 g |
| –– polynenasycené | 54,32 g |
| ––– omega 3 | 1,88 g |
| Vláknina | 23,14 g |
| Cholesterol | 876 mg |
| Sodík | 1,58 g |
| Sůl | 3,82 g |
| Sacharidy | 765,16 g |
| – cukry | 241,00 g |
| ––– laktóza | 20,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 170 g 170 g vody | Voda | 170 ml |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 530-550 g 530-550 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 540 g |
| 18 g 18 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 18 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 400 g 400 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 40-60 g 40-60 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 250 250 g měkkého tvarohu kostky | Tvaroh polotučný | |
| drobné ovoce na posypání | Jahody čerstvé | |
| 170 g 170 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 170 g |
| 60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 80 g 80 g tuku (pevné máslo nebo i sádlo) | Máslo kravské | 80 g |
| strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá |