Nutriční hodnoty (Vepřové kapsy plněné masovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 729 kJ / 1 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,75 g |
Tuky | 51,12 g |
– nasycené | 21,03 g |
– nenasycené | 26,48 g |
–– mononenasycené | 21,79 g |
–– polynenasycené | 4,69 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 812 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 57,73 g |
– cukry | 37,35 g |
––– laktóza | 0,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vepřové pečeně (2 plátky) | Vepřová kotleta bez kosti | 250 g |
80 g 80 g mletého masa vepřového | Vepřový ořez | 80 g |
20 g 20 g uzeného eidamu | Eidam 30% t. v s. uzený | 20 g |
30 g 30 g přeštického špeku | Špek | 30 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
40 g 40 g žampionů | Žampion čerstvý | 40 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
1 špetka 1 špetka pepře mletého | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce solamylu (kukuřičný škrob) | Bramborový škrob | 15 g |
sádlo na opečení | Sádlo vepřové | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
vývar z pečených kostí | Vývar masový | |
50 ml 50 ml vína cherry | Likér | 50 ml |
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový |