Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kapsy plněné masovou směsí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 729 kJ /
1 130 kcal
Bílkoviny80,60 g
– z toho živočišné bílkoviny76,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,75 g
Tuky51,12 g
– nasycené21,03 g
– nenasycené26,48 g
–– mononenasycené21,79 g
–– polynenasycené4,69 g
––– omega 30,17 g
Vláknina10,67 g
Cholesterol 191 mg
Sodík 812 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy57,73 g
– cukry37,35 g
––– laktóza0,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vepřové pečeně (2 plátky) Vepřová kotleta bez kosti 250 g
80 g 80 g mletého masa vepřového Vepřový ořez 80 g
20 g 20 g uzeného eidamu Eidam 30% t. v s. uzený 20 g
30 g 30 g přeštického špeku Špek 30 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
40 g 40 g žampionů Žampion čerstvý 40 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
1 špetka 1 špetka drceného kmínu Kmín mletý
1 lžička 1 lžička uzené papriky Paprika uzená 5 g
1 špetka 1 špetka pepře mletého Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce solamylu (kukuřičný škrob) Bramborový škrob 15 g
sádlo na opečení Sádlo vepřové
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
vývar z pečených kostí Vývar masový
50 ml 50 ml vína cherry Likér 50 ml
1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby Protlak rajčatový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.