Nutriční hodnoty (Jáhly vařené s dušenou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 612 kJ / 624 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 17,80 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,80 g | 
| Tuky | 13,95 g | 
| – nasycené | 1,86 g | 
| – nenasycené | 11,80 g | 
| –– mononenasycené | 8,37 g | 
| –– polynenasycené | 3,43 g | 
| ––– omega 3 | 0,04 g | 
| Vláknina | 17,10 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 59 mg | 
| Sůl | 0,10 g | 
| Sacharidy | 99,02 g | 
| – cukry | 8,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 100 g 100 g jáhel | Jáhly | 100 g | 
| voda | Voda | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml | 
| 100 g 100 g předvařeného batátu | Batáty neloupané | 100 g | 
| 100 g 100 g brokolice | Brokolice čerstvá | 100 g | 
| 100 g 100 g cukety | Cuketa čerstvá | 100 g | 
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml | 
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sušená bazalka | Bazalka sušená | |
| sušené oregano | Oregano sušené | |
| parmezán | Parmezán | |
| čerstvá řeřicha | Řeřicha čerstvá |