Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křupavý květák po italsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 047 kJ /
728 kcal
Bílkoviny37,03 g
– z toho živočišné bílkoviny11,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,05 g
Tuky10,29 g
– nasycené2,45 g
– nenasycené4,93 g
–– mononenasycené3,16 g
–– polynenasycené1,77 g
––– omega 30,03 g
Vláknina15,83 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 729 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy113,95 g
– cukry14,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g (cca půl) květáku Květák čerstvý 450 g
1 1 malé vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
5 lžic 5 lžic strouhanky (domácí) Strouhanka pšeničná 75 g
4-5 lžic 4-5 lžic krupičky Krupice pšeničná jemná 67.5 g
olej vhodný na smažení Olej řepkový
hrubá sůl dle chuti Sůl mořská
balsamico ocet - volitelný Ocet balsamikový bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.