Nutriční hodnoty (Křupavý květák po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 047 kJ / 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,05 g |
Tuky | 10,29 g |
– nasycené | 2,45 g |
– nenasycené | 4,93 g |
–– mononenasycené | 3,16 g |
–– polynenasycené | 1,77 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 15,83 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 729 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 113,95 g |
– cukry | 14,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g (cca půl) květáku | Květák čerstvý | 450 g |
1 1 malé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
5 lžic 5 lžic strouhanky (domácí) | Strouhanka pšeničná | 75 g |
4-5 lžic 4-5 lžic krupičky | Krupice pšeničná jemná | 67.5 g |
olej vhodný na smažení | Olej řepkový | |
hrubá sůl dle chuti | Sůl mořská | |
balsamico ocet - volitelný | Ocet balsamikový bílý |