Nutriční hodnoty (Bramborový bochníček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 456 kJ / 2 021 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,85 g |
| Tuky | 11,59 g |
| – nasycené | 2,55 g |
| – nenasycené | 6,65 g |
| –– mononenasycené | 1,40 g |
| –– polynenasycené | 5,24 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 23,87 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 402,11 g |
| – cukry | 29,78 g |
| ––– laktóza | 3,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g vody | Voda | 100 ml |
| 1 1 rovná lžička sladěnky (nebo včelího medu) | Sladěnka | |
| 8-10 g 8-10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 9 g |
| 120 g 120 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 100 g 100 g kefíru | Kefír | 100 ml |
| 30-40 g 30-40 g vody | Voda | 35 ml |
| 50 g 50 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
| 330 g 330 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 330 g |
| 200 g 200 g strouhaných vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 2,5 2,5 rovné lžičky soli (12-13 g) | Sůl mořská |