Nutriční hodnoty (Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 320 kJ / 1 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
Tuky | 141,59 g |
– nasycené | 50,33 g |
– nenasycené | 83,23 g |
–– mononenasycené | 36,27 g |
–– polynenasycené | 46,96 g |
––– omega 3 | 1,53 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 2,94 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 7,61 g |
– cukry | 3,19 g |
––– laktóza | 2,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks taveného sýra | Sýr tavený | |
1 1 lučina | Lučina 70% t.v s. | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
100 g 100 g ementálu | Ementál | 100 g |
3 trojúhelníčky 3 trojúhelníčky Primátoru | ||
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 ml 100 ml majolky | Majonéza | 100 g |
troška soli | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
nasekaná pažitka i s květy | Pažitka čerstvá |