Nutriční hodnoty (Pečené ziti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 16 404 kJ / 3 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 280,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 227,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,50 g |
| Tuky | 151,77 g |
| – nasycené | 70,37 g |
| – nenasycené | 58,06 g |
| –– mononenasycené | 50,65 g |
| –– polynenasycené | 7,42 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 23,90 g |
| Cholesterol | 725 mg |
| Sodík | 3,88 g |
| Sůl | 9,52 g |
| Sacharidy | 347,88 g |
| – cukry | 44,89 g |
| ––– laktóza | 15,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g těstovin penne | Těstoviny pšeničné | 400 g |
| 600 g 600 g mletého masa mix | Vepřová plec | 600 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 400 g 400 g sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 400 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky chilli vloček | Chilli paprička sušená | 1.25 g |
| 150 g 150 g ricotty | Ricotta | 150 g |
| 100 g 100 g parmazánu | Parmezán | 100 g |
| 250 g 250 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 250 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |