Nutriční hodnoty (Jablkové buchtičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 14 705 kJ / 3 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,80 g |
| Tuky | 221,41 g |
| – nasycené | 135,94 g |
| – nenasycené | 79,71 g |
| –– mononenasycené | 69,38 g |
| –– polynenasycené | 10,33 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 24,60 g |
| Cholesterol | 850 mg |
| Sodík | 450 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 331,95 g |
| – cukry | 71,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 150 g 150 g kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 150 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 8-10 lžic 8-10 lžic vody (max. 150 ml) | Voda | 162 ml |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| rozšlehané vajíčko | Vejce slepičí |