Nutriční hodnoty (Salát z pečených paprik na balkánský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 071 kJ / 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,95 g |
Tuky | 42,27 g |
– nasycené | 26,41 g |
– nenasycené | 13,81 g |
–– mononenasycené | 11,78 g |
–– polynenasycené | 2,03 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 15,63 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 4,04 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 44,15 g |
– cukry | 32,69 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g paprik | Paprika bílá čerstvá | 500 g |
200 g 200 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |