Nutriční hodnoty (Salát z pečených paprik na balkánský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 071 kJ / 734 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,95 g |
| Tuky | 42,27 g |
| – nasycené | 26,41 g |
| – nenasycené | 13,81 g |
| –– mononenasycené | 11,78 g |
| –– polynenasycené | 2,03 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 15,63 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 4,04 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 44,15 g |
| – cukry | 32,69 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g paprik | Paprika bílá čerstvá | 500 g |
| 200 g 200 g balkánského sýra | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |