Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z pečených paprik na balkánský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 071 kJ /
734 kcal
Bílkoviny38,95 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,95 g
Tuky42,27 g
– nasycené26,41 g
– nenasycené13,81 g
–– mononenasycené11,78 g
–– polynenasycené2,03 g
––– omega 30,30 g
Vláknina15,63 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 4,04 g
Sůl10,00 g
Sacharidy44,15 g
– cukry32,69 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g paprik Paprika bílá čerstvá 500 g
200 g 200 g balkánského sýra Sýr balkánský (50% t. v s.) 200 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
olivový olej Olej olivový
bílý vinný ocet Ocet vinný bílý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.