Nutriční hodnoty (Hrnkové knedlíky z kefíru a máslových krutonů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 315 kJ / 1 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,60 g |
Tuky | 54,02 g |
– nasycené | 20,28 g |
– nenasycené | 26,62 g |
–– mononenasycené | 19,96 g |
–– polynenasycené | 6,66 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 619 mg |
Sodík | 928 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 250,25 g |
– cukry | 19,75 g |
––– laktóza | 9,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hrnku 1/2 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek kefíru | Kefír | 250 ml |
2 2 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
na špičku nože na špičku nože jedlé sody | Jedlá soda |